Andrea de agressieve Roofkip

Andrea, de agressieve Roofkip

Ik heet Gea Kramer en ben beroofd door een Roofkip van echtgenoot, zoon, boot en geld. Dit is mijn verhaal over hoe ik alles bij Andrea de Roofkip terughaal. Ik wil eerst dat mijn voormalige echtgenoot onze zoon bij mij komt brengen. Dan wil ik met ons gezin samen zijn. Wij zijn biologisch verbonden en wij horen bij elkaar. Daarna gaan we Andrea dumpen. Ik wil haar niet bij onze kinderen, noch bij onze toekomstige kleinkinderen hebben.

Tot 2003 was ik bij mijn voormalige echtgenoot met wie ik 23 jaar samen was. Wij hebben een zoon 1990 en een dochter 1993. Wij hadden een huis, een boot en geld. Toen ging Andrea op haar rug met haar benen wijd onder mijn man liggen op onze boot. Vanaf die dag werd Andrea verborgen agressief naar mij en onze kinderen. Zij en haar verzameling kinderen van diverse mannen namen mijn plaats en die van onze kinderen in. Onze kinderen en ik verhuisden van Terneuzen naar Groningen naar een flatje. Wij hebben vijf jaar in oorlog geleefd. Onze kinderen waren pas 12 en 9. Andrea heeft hun jeugd verpest en mijn leven is verwoest. Onze kinderen werden meerdere malen ontvoerd door Andrea en aan mijn gezag onttrokken. Ook is onze boedel oneerlijk verdeeld. Ik mis tienduizenden euro’s.

Ik ben woedend over wat ons is aangedaan. Wij zijn kapot gemaakt. Ik wil mijn beide kinderen weer om mij heen en mijn geld zien. Mijn voormalige echtgenoot is welkom thuis. Wij waren een mooi gezin en ik wil ons weer bij elkaar hebben.

Ons gezin in 1995
Andrea Meereboer Overdulve van der Hooft van der Veeke Poonhaven Zaamslag Terneuzen