Laffe Andrea

Andrea heeft onze dochter omgevolkt voor haar halfnaakte Steeldochter

Op Steeldochter’s instagram zit mijn voormalige echtgenoot aan tafel met haar en haar vijf vriendinnen. Het is een boodschap aan onze kinderen: ‘Jullie vader is mijn eigendom. Ik ben de kleine prinses waar hij jullie voor moest laten stikken van mijn moeder. Mijn moeder heeft alles voor mij bereikt door op haar rug te liggen onder jullie vader, toen jullie in Oostenrijk waren.

Onze dochter mag alleen onder toezicht van Obersturmführer Andrea met haar vader spreken. Een keer per jaar vindt Andrea genoeg. Dan krijgt onze dochter een afkoopcadeau en Andrea slijmt zich het kwijl langs de kin.

Andrea is doodsbang en wil controle houden over onze dochter en mijn voormalige echtgenoot. Andrea is bang dat mijn voormalige echtgenoot vader voor zijn eigen dochter wil zijn. Onze dochter en haar vader zijn nooit alleen. Andrea bepaalt de onderwerpen. Ik mag wel besproken worden, maar alleen negatief. Zo is Andrea sinds zij op haar rug met de benen wijd op onze boot ging liggen onder haar vader.

Ook poseert de dochter van Andrea Insta-welgevallig met een geroofde sjaal van onze zoon over de auto van mijn voormalige echtgenoot. Als onze zoon op zijn sjaal comment, reageert ze met: ‘koop maar nieuwe sjaal’. Net als Andrea besteelt ook haar dochter onze kinderen.

Op een muziek streamingdienst heeft steeldochter een profielfoto. Zij zet zichzelf halfnaakt in de markt. Achteroverleunend in een dun lapje, biedt Roofkipje 2.0 zich aan. Je kunt wel zien dat dit een kind van Andrea is.

Om dit kind groot te brengen, moest mijn voormalige echtgenoot zijn eigen dochter dumpen van Andrea. Andrea hield alimentatie in voor onze eigen dochter. Onze kinderen zijn heel ernstig tekort gekomen.