Laffe Andrea

Laffe Andrea is laf tot op het bot.

Andrea wist dat haar relatie niet zou overleven zonder onze kinderen. De toekomst van háár kinderen stond op het spel. Als een aasgier cirkelde ze boven onze zoon en dochter. Ze moest en zou ze van mij stelen. Zodat ze onze kinderen netjes kon laten plaatsnemen achter de hare. Ik kon dan helemaal niet meer voor onze kinderen opkomen. Het laatste item, dat ze nog roven moest om mijn leven helemaal over te nemen.

Onze twee kinderen zijn als broertje en zusje uit elkaar gerukt door kindermishandelaar Andrea. Ik kan niet stoppen met huilen als ik hier aan denk.

Ik denk vaak na over de laagheid en achterbaksheid van Andrea. Hoe achterbaks ben je als je onder een getrouwde man kruipt als zijn vrouw en kinderen niet thuis zijn? Hoe laf ben je als je doet met onschuldige kinderen van 12 en 9 waar je zin in hebt? Hoe laf ben je als je hun moeder nog nooit een hand hebt gegeven? Hoe laf kan je zijn als je een broertje en zusje uit elkaar rukt, zodat zij gescheiden moeten opgroeien? Hoe laf ben je als je hun spaarpotten leeg rooft? Hoe laf en laag ben je dan?

Ik kan niet begrijpen hoe een mens zó laf, laag, achterbaks, door kunt gaan met leven, zoals Andrea dat doet. Hoe Andrea nog in de spiegel durft te kijken. Hoe Andrea zich nog durft te vertonen in Terneuzen. Hoe Andrea haar eigen kinderen nog durft aan te kijken. Het feit alleen al dat Andrea bovenstaande volhoudt, geeft aan dat ze laf tot in de tenen is.

Andrea bedacht rechtszaken tegen mij achter haar keukentafel. Ze bedacht acties om mij uit te schakelen en stuurde politie, hulpverleners, criminelen en advocaten op mij af. Andrea de agressieve roofkip bedacht van alles om mij de mond te snoeren. Maar ik heb niks misdaan behalve getrouwd zijn met mijn voormalige echtgenoot en moeder zijn van zijn kinderen. Het is een wonder dat ik nog leef na haar ondermijnende aanslagen op mij. In mijn ogen is Andrea ziek en gestoord van jaloezie.

Het feit dat Andrea nog steeds in gezelschap van onze kinderen durft te verkeren… Die ik alleen moest opvoeden en grootbrengen, omdat mijn voormalige echtgenoot de gemorste zaadvlekken van Andrea moest faciliteren. Hoe durft die lage hoer onze kinderen zo in de bek te schijten. Ja, ik vind Andrea een lage hoer. Wat een walgelijk vies wijf. Ik zou mijn hond er nog vanaf schoppen.

Andrea is op haar rug gestart met haar rooftocht. Alles wat Andrea bereikt heeft, bereikte zij met de benen wijd. Ik vermoed dat Andrea nog meer ijzers in het vuur houdt, ik ben benieuwd naar haar strafblad. Ik vind Andrea lager dan een hoer. Een echte hoer noemt haar prijs: 20 euro en ik ga op mijn rug. Andrea heeft partijen nooit duidelijk gemaakt wat zij wilde: alles. Andrea de agressieve roofkip kleedde haar object helemaal uit. Liet hem zijn gezin dumpen. Pakte hun geld. En daarna schoof ze haar eigen kinderen voor zijn neus. Ik vind Andrea een hoer, een lage, laffe hoer. De laagste hoer die Nederland ooit gekend heeft.