Laffe Andrea

Andrea de laffe apin

Ik ga u ons verhaal verklaren met behulp van Andrea de laffe apin.

Andrea in haar basishouding: op haar rug met de benen wijd.


In de jachthaven van de Apenheul zag Andrea een gezin dat het goed voor elkaar had. Man en vrouw, zoon en dochter, huis, boot en geld. De vrouw was met de kinderen in Oostenrijk. Andrea zag haar kans schoon en ging op de boot met haar benen wijd op haar rug liggen onder de man; Bopito.

Hier was ik in Oostenrijk met onze kinderen in 2002. Andrea de laffe apin lag thuis op haar rug onder Bopito, om onze kinderen om te volken voor de hare.
.

Onze kinderen omvolken

‘s Nachts pijpte ze zich suf en overdag schreef ze in haar hol een echtscheidingsconvenant voor Bopito. Gea werd uit de apengroep verstoten, de kinderen raakten tussen wal en schip. Bopito werd ingezet voor het faciliteren van kinderen van andere mannetjes. Alle vrouwtjes in de apengroep knokten om de zoon en dochter nu Gea was uitgeschakeld. Zij waren al lang blij dat Gea er uit lag en niet zij. Als trofeetjes hielden ze de zoon en de dochter omhoog in de lucht voor Bopito.

Vanuit dit standpunt bekeken komen hun acties neer op kindermisbruik. De apinnen deden alles in ruil voor een boottochtje op de boot van Bopito en Gea.

Dikke zonen en steeldochter.

Laffe apin Andrea schoof haar twee dikke zonen en haar steeldochter voor de neus van Bopito. Als tevreden varkens lagen die in het huis en aan dek van de boot van Bopito en Gea.
Bopito werd soms wat onrustig, dan ontvoerde laffe Andrea de kinderen van Gea en toonde ze aan Bopito.

Rooftactiek

Als de kinderen van Bopito en Gea weer bij Gea waren, profiteerden de dikke zonen en de steeldochter op Bopito’s apenrots. Sluw plaatste Andrea haar kinderen voor de kinderen van Bopito en Gea. Gea was er immers niet om voor haar kinderen op te komen.
Gea werd soms wat onrustig, maar dan hees Andrea Bopito in het pak om zichzelf tegen Gea te beschermen.

Dit is het verhaal van Andrea de laffe apin, de agressieve roofkip die verborgen agressief is.