Blog

Bloggen, Forum Groningen en Marktplaats.

Ik vind het leuk om te bloggen. Er zijn altijd onderwerpen die mij boeien. Deze week ben ik druk geweest met de opening van het Forum Groningen. Als bezoeker. Tot nu toe ben ik iedere dag gaan kijken. Ik vind het fantastisch. Ik ben superfan van het gebouw.

Verder ben ik druk met m’n huisje. Ik wil voor de kerst de muur nog wit verven. Ik heb mijn meubels op Marktplaats staan en ik zoek ook nieuwe meubels op Marktplaats. Vandaag heb ik een tafeltje gehaald voor 7,50 waar ik de televisie op wil zetten. De televisietafel die ik eerst had, kostte 70 euro en die heb ik gratis weg gedaan, want er zat een beschadiging op. De afschrijving van meubels is bizar hoog. Wat ook een enorm Marktplaats voordeel is ten opzichte van IKEA; je hoeft de meubels niet meer in elkaar te zetten.

Inspiratie voor mijn nieuwe inrichting heb ik opgedaan in het Forum. Door het hele gebouw zijn leeslampen en stopcontacten. Daar zijn zithoeken met krukken, fauteuils, eetkamerstoelen, hangmatten, zitkussens, sta-tafels, bureau’s, salontafels en bijzettafels. Overal zitten mensen met een boek, laptop, smartphone, game of koptelefoon. Dit is wat wij mensen doen in onze vrije tijd. Het is de huiskamer anno 2020. En nu wil ik dat ook. Ik wil overal door mijn hele huis kunnen zitten, met iets om te doen.