Andrea de agressieve Roofkip

De werkwijze van Andrea de agressieve roofkip.

Laatst bijgewerkt 2019-04-05

Andrea werkte als schoonmaakster bij dezelfde werkgever als mijn voormalige echtgenoot. Zij volgde een LOI cursus ‘rechtszaken voeren van achter de keukentafel’. Onze zonen zaten bij elkaar in de klas. Ik heb dit van horen zeggen, want Andrea heeft zich nooit aan mij voorgesteld. Ik heb haar nog nooit gezien. Niet toen zij op haar op haar rug met haar benen wijd onder mijn man liggen op onze boot. En ook niet toen Andrea onze kinderen ging ontvoeren.

Andrea werd in 1999 weduwe.  Uit dat huwelijk heeft zij twee zonen en zij erfde het huis. Daarna is zij bevallen van een dochter uit een volgende fling. Blijkbaar hield de relatie met de vader van het kind geen stand. Andrea vervolgde haar zoektocht naar een nieuwe man. Dat deed zij op het schoolplein van onze kinderen en op haar werk. Zij liet haar oog vallen op mijn man.

Ik vermoed dat zij ons gezin zorgvuldig bestudeerd heeft. Andrea kende mijn man van het werk en mij van het schoolplein. Ik kende haar niet. Ik had alles wat zij wilde hebben. Een man in loonschaal 8, een huis, boot en geld. Haar jaloezie moet alles verterend zijn geweest. In de jaren er na heb ik haar verzengende haat gevoeld.

Tijdens ons huwelijk heeft Andrea haar lichaam aangeboden aan mijn voormalige echtgenoot. Andrea ging op haar rug liggen met haar benen wijd onder mijn man liggen in de bedden van onze kinderen op onze boot. Vervolgens is Andrea gaan slijmen bij onze kinderen zonder zich aan mij voor te stellen. Ze gaf cadeautjes om ze om te kopen. De werkwijze van een pedofiel zeg maar.

Andrea gebruikt fake Social Media accounts en is online onvindbaar. Andrea houdt zich angstvallig verborgen voor mij. Andrea’s grote angst is dat mijn voormalige echtgenoot voor zijn eigen gezin wil zorgen ipv de hare. Andrea heeft er baat bij onze kinderen tegen mij op te zetten. Andrea liegt dat het gedrukt staat tegen onze kinderen. Andrea heeft maar 1 doel: haar creditcard behouden. Zij wil met háár kinderen in het huis van mijn voormalige echtgenoot wonen.

Andrea wil mij het zwijgen opleggen. Andrea bereidt rechtszaken tegen mij voor achter de keukentafel. Zij stuurt mijn voormalige echtgenoot een slag in de rondte langs advocaten, politie, hulpverleners en criminelen die mij komen aanspreken. Zelf houdt ze zich angstvallig verborgen. Maar ik heb niets misdaan, behalve getrouwd zijn met mijn voormalige echtgenoot en moeder zijn van onze kinderen.

Ik vertel mijn verhaal in het belang van onze kinderen en toekomstige kleinkinderen. En ik houd niet meer op met praten. Ook al probeert Andrea wanhopig mij het zwijgen op te leggen, door mijn blogs te rapporteren. Ik heb hier een halve meter dossiers staan van haar wandaden.

Dit verhaal heb ik pas na vijftien jaar op kunnen schrijven, omdat belangrijke informatie voor mij is achter gehouden. Ik heb onlangs documenten en foto’s in gescand. Ik heb een tijdlijn gemaakt van documenten, foto’s, getuigenissen en herinneringen. Ik heb pas laat van het bestaan van Andrea geweten. Ik voelde wel een hetze tegen mij, maar ik wist niet waar het vandaan kwam.