Blog

Goedemorgen

Mannen tekort

Ik lees veel Tinder ellende bij jonge vrouwen. Hoe moeilijk het is om een man te vinden. Vrouwen willen een gezin stichten met een man. Het schijnt dat er evenveel jongens als meisje geboren worden. Maar ik zie veel uitval bij mannen. Een percentage is homo of laat zich ombouwen tot vrouw. Een ander deel …

Continue Reading
Blog

Stadsvlogger

Mensen vragen mij wel eens waarom ik zoveel in de binnenstad loop. Nou, dat is niet zo moeilijk. Als ik mijn voordeur achter mij dicht sla, sta ik er al. Ik woon al jaren in de binnenstad, ik doe er mijn boodschappen en ik koop er mijn kleding. Ik ben een betrokken binnenstadbewoner en ik …

Continue Reading
Goedemorgen

Treinleven

Ik ga dadelijk een dagje uit met mijn lievelingsdochter. Dat doen we traditioneel iedere zomer op een goedkoop treinkaartje. We reizen het liefst naar het eindpunt van de intercity. Dan hebben we geen overstap, dat maakt reizen zo rommelig. Vandaag gaan we dus naar het eindpunt van de trein. Beetje winkelen, lopen en van elkaars …

Continue Reading