Blog

Bepaal je onderwerp. Ja, dat is een goeie.

Ik had bedacht om beter te leren bloggen. En dus heb ik een dun boekje geleend in het Forum. Een tip uit dat boekje is om te beginnen met een onderwerp. Maar op het moment dat ik dit schrijf ben ik met meerdere onderwerpen bezig.

Ik heb een zojuist SEO plugin geinstalleerd die mijn tekst controleert op schrijven voor zoekmachines. Daarnaast lees ik het columnboekje en lees de roddelbladen online. Marco Borsato zit bij zijn moeder! Dat zeg ik ook altijd tegen ons kind: je mag altijd weer thuis komen wonen. Ook heb ik een ontwerp open staan voor een nieuwe eet/werkhoek. Dat moet allemaal aan elkaar vast komen met verschillende bladen en dus ligt er een rolmaat op de vloer. Opeens kreeg ik een idee voor het materiaal: underlayment! Dat zie ik best vaak op instagram en in koffiebarretjes. En daar ben ik nu naar aan het goegelen.

Het onderwerp is geworden: over alles. Storm Ciara woedt morgen natuurlijk weer in een glas water, de tekst scoort 81 in de SEO test. Waarschijnlijk begrijpt u mij. Dan ben ik nu na de opening en het middenstuk van dit blog toegekomen aan het slot. U hoort nog van mij. Beste Maar Weer!

Reacties uitgeschakeld voor Bepaal je onderwerp. Ja, dat is een goeie.