Blog

Ik ben een tegenstander van echtscheiding.

Het was weer heftig in de showniewzen met de scheiding van Marco en Leontine. Ik ben tegen hun scheiding. Het suddert natuurlijk al een tijdje. Dat komt omdat ene Iris steeds Marco belt ‘om hem even te spreken. Even polsen hoe de ander ervoor stond en checken of we beiden oké waren’

Dan heb je te maken met een derde persoon in een huwelijk die niet praat met Leontine maar wel wipt met Marco. Iris belt Leontine niet om te checken of ze oké is. Iris sluit Leontine buiten in haar eigen huwelijk. En daarom ben ik tegen scheiden. Nu ligt hun gezin in puin. Altijd hetzelfde liedje met die vrouwen die getrouwde mannen isoleren van hun vrouw en kinderen. Gewoon even polsen, hou toch op mens.

Beter hadden Marco en Leontien aan Iris kunnen vragen om respect en privacy van hun gezin. Het is een cruciale fout om die vraag aan het verkeerde publiek te stellen.

De shownieuwzen liggen nu in de bosjes om Marco en Iris te betrappen. Dat zal geen 2 weken duren, schat ik. In week 3 komen ze samen naar een feest en in week 4 houdt Iris van de kinderen. Iris heeft dan liever niet meer dat Marco Leontine belt om te checken of alles oké is.

Reacties uitgeschakeld voor Ik ben een tegenstander van echtscheiding.