Ons biologische gezin

Ik wil ons vieren bij elkaar hebben.

Laatst bijgewerkt 2019-04-15.

Ik heb mij vaak afgevraagd waarom ons gezin zo traumatisch uit elkaar ligt. Terwijl wij een liefdevol gezond gezin waren.

Bij mij zijn jaren later de puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. Ten eerste wil Andrea, de agressieve roofkip ons absoluut splijten. En dan zijn er nog vier zussen van mijn voormalige echtgenoot: Mirjam, Monique, Annemiek en Overledene.

Deze vijf vrouwen hebben een slechte invloed op mijn voormalige echtgenoot. Zij stookten en roddelden in ons huwelijk en gezin om er zelf beter van te worden. Al het gezeik van de afgelopen jaren kwam door ophitsing van Andrea, Mirjam, Monique, Annemiek en Overledene. Door hun inmenging escaleerde iedere scheet tot donderslag. Nog steeds eisen zij volledige rapportage van mijn voormalige echtgenoot over het privé leven van ons gezin.

Nu wil ik dat zij zich terug trekken. In het belang van onze kinderen en toekomstige kleinkinderen. Het is voor geen enkel kind gezond dat dominante tantes zichzelf belangrijker vinden dan hun moeder.

Andrea moet sowieso zich kapot schamen om een gezin zo kapot te maken. Ik begrijp niet dat ze onze kinderen nog durft aan te kijken. Ik wil deze gemene achterbakse kinderontvoerder niet bij onze kinderen en toekomstige kleinkinderen hebben.

Ik wil met mijn voormalige echtgenoot, onze zoon en onze dochter bij elkaar komen. Dat wil ik.