Kortings

Op 17 december 2018 maakte ik mijn eerste #Kortings Insta Storie. Ik kwam thuis met een tas vol boodschappen met een 35% sticker van Albert Heijn. Ik informeerde bij Appies medewerkers op welke tijdstippen er gestickerd wordt. Ik woon centraal tussen vier Appies en ik ging op Kortings safari. Ik filmde mezelf in Appies met hashtag Kortings.

Veel van mijn volgers zijn AH medewerkers en zelf ben ik een grote Albert Heijn fan geworden. #Kortings werd een grote hit bij Instagrammers in Groningen. Iedere dag sturen mensen mij filmpjes met #Kortings en die deel ik graag.

Ruim 1200 mensen zijn nu aan de #Kortings. Inmiddels begroeten mensen mij bij naam op straat en willen met mij op de foto. Ik heb twee Insta-fanclubs. Overal waar ik kom roept men #Kortings door de huis. Het voegt een spel-element toe aan boodschappen doen. Ik geniet van mijn onverwachte beroemdheid. Het kan zo maar weer gebeurd zijn. Ik heb er verder geen plannen mee.

Op 25-04-2019 heb ik een sweater ontworpen en laten bedrukken.
Mijn instagram is ontploft op deze picca. Stiekem hoop ik dat Albert Heijn de 35% kledinglijn in productie neemt. Dat zou ik prachtig vinden!

Dit ben ik met mijn liefste sticker van de wereld in de Oosterstraat Groningen.
2019-04-25 Ik bij Albert Heijn Gedempte Zuiderdiep Groningen. Mijn instagram is ontploft op deze picca.