Kortings

Op 17 december 2018 maakte ik mijn eerste #Kortings Insta Storie. Ik kwam thuis met een tas vol boodschappen met een 35% sticker van Albert Heijn. Ik informeerde bij Appies medewerkers op welke tijdstippen er gestickerd wordt. Ik woon centraal tussen vier Appies en ik ging op Kortings safari. Ik filmde mezelf in Appies met hashtag Kortings.

Ik ben een grote Albert Heijn fan geworden. #Kortings werd een dikke hit bij Instagrammers in Groningen. Iedere dag sturen mensen mij hilarische video’s met #Kortings en die deel ik graag.

Ruim 1200 mensen zijn nu aan de #Kortings. Inmiddels begroeten mensen mij bij naam op straat en willen met mij op de foto. Ik heb twee Insta-fanclubs. Overal waar ik kom roept men #Kortings door de huis. Ik geniet van mijn onverwachte beroemdheid. Het is bizar wat mij overkwam, dit waren mijn 15 minutes of fame.

Ik heb onlangs gelezen dat Albert Heijn experimenteert met algoritmes. Ik vrees dat de 35% sticker gaat verdwijnen, alsmede de sport die er aan verbonden is. Maar goed, we hebben in ieder geval lol gehad. Ik ben erg nieuwsgierig naar de nieuwe manier van kortings.

Op 25-04-2019 heb ik een sweater ontworpen en laten bedrukken.
Mijn instagram is ontploft op deze picca.

Dit ben ik met mijn liefste sticker van de wereld in de Oosterstraat Groningen.
2019-04-25 Ik bij Albert Heijn Gedempte Zuiderdiep Groningen. Mijn instagram is ontploft op deze picca.