Laffe Andrea

Laffe Andrea kaapte onze omgangsregeling en ontvoerde onze kinderen.

In 08-2005 bleken onze kinderen achteraf 10 dagen bij Andrea te zijn tijdens de vakantie omgang. De kinderen en ik kenden haar niet. Wij wisten ook niet dat zij in 2003 met de benen wijd op onze boot op haar rug had gelegen.

Mijn voormalige echtgenoot had zelf geen vakantie en kon niet voor ze zorgen. Andrea regelde onze kinderen voor zichzelf. Mijn voormalige echtgenoot kwam er niet aan te pas. Omdat zij zelf ook geen vakantie had, logeerden onze kinderen bij kennissen van haar. Zij gaf onze omgangsregeling weg aan wildvreemden.

Misschien begrijpt u nu hoe kinderen in een Pedo-netwerk terecht komen? Laffe vrouwen als Andrea drijven een wig tussen ouders en verkwanselen hun kinderen. Laffe Andrea kon ongestoord haar gang gaan wegens het omstandereffect: niemand greep in. Niemand hielp.

Ik denk dat mijn voormalige echtgenoot naar ons terug wilde omdat hij ons in de steek had gelaten. Hem kennende kwam hij in gewetensnood. Andrea vatte daarom het plan op om onze kinderen van mij te roven. Ze ging slaapkamers schilderen en informeerde via MSN bij onze kinderen naar hun favoriete kleuren. Andrea terroriseerde onze kinderen.

Op 2006-07-14 is onze 16 jarige zoon verhuisd zonder overleg tussen mij en mijn voormalige echtgenoot. Onophoudelijk werd zijn hoofdverblijf ter discussie gesteld via MSN en een mobieltje op zijn kamer. Dit gebeurde vanuit het huis van Andrea. In een chat vroeg onze zoon hoopvol aan zijn vader en Andrea of de ruzies voorbij zouden zijn als hij daar kwam wonen. Hem werd op het hart gedrukt niets tegen mama te zeggen. Hij is als 15 jarige jongen onder druk gezet en uit mijn huis gelokt. Hij was nog maar een kind.

Andrea wist dat haar relatie niet zou overleven zonder onze kinderen. De toekomst van háár kinderen stond op het spel. Als een aasgier cirkelde ze boven onze zoon en dochter. Ze moest en zou mij kapotmaken.

Onze twee kinderen zijn als broertje en zusje uit elkaar gerukt door Andrea. Ik kan niet stoppen met huilen als ik hier aan denk.

Ik denk vaak na over de laagheid en achterbaksheid van Andrea. Hoe achterbaks ben je als je onder een getrouwde man kruipt als zijn vrouw en kinderen niet thuis zijn? Hoe laf ben je als je doet met onschuldige kinderen van 12 en 9 waar je zin in hebt? Hoe laf ben je als je hun moeder nog nooit een hand hebt gegeven? Hoe laf kan je zijn als je een broertje en zusje uit elkaar rukt, zodat zij gescheiden moeten opgroeien? Hoe laf ben je als je hun spaarpotten leeg rooft? Hoe laf en laag ben je dan?

Ik kan niet begrijpen hoe een mens zó laf, laag, achterbaks, door kunt gaan met leven, zoals Andrea dat doet. Hoe Andrea nog in de spiegel durft te kijken. Hoe Andrea zich nog durft te vertonen in Terneuzen. Hoe Andrea haar eigen kinderen nog durft aan te kijken. Het feit alleen al dat ze bovenstaande volhoudt, geeft aan dat ze laf tot in de tenen is.

Andrea is ruggelings gestart met haar rooftocht. Ik vermoed dat Andrea nog meer ijzers in het vuur houdt, ik ben benieuwd naar haar strafblad. Ik vind Andrea lager dan een hoer. Een hoer noemt haar prijs: 20 euro en ik ga op mijn rug. Andrea heeft partijen nooit bekend gemaakt wat zij wilde: alles. Andrea de agressieve roofkip kleedt haar klant helemaal uit. Laat hem zijn gezin dumpen. Pakt hun geld. En daarna schuift ze haar eigen kinderen voor zijn neus. Ik vind Andrea een hoer, een lage, laffe hoer. De laagste hoer die Nederland ooit gekend heeft.