Ouderverstoting

Onze zoon en ik zijn slachtoffer van ouderverstoting. Zijn stiefkamp doet er alles aan om mij in diskrediet te brengen. U kent vast wel iemand die zijn ouder heeft verstoten, of een ouder die door zijn kind is verstoten. Ik kan u uit eerste hand vertellen dat het mijn leven heeft verwoest. Ik heb onze zoon al 13 jaar niet gezien. Er zijn nachten dat ik niet kan stoppen met huilen.

Ik wil dat mijn voormalige echtgenoot onze zoon bij mij en onze dochter komt brengen. Ik wil ons vieren, ons biologische gezin bij elkaar hebben. Niet één keer, maar meerdere keren. Net zolang tot wij ons alle vier er goed bij voelen.

Ik heb slechts twee keer een bericht gevonden over ouderverstoting vanuit de overheid en kinderbescherming:

Een rapportage van André Rouvoet, Scheiden…. en de kinderen dan uit februari 2018. Download Rouvoet erkent in dit rapport dat de overheid fouten maakt en dat verstoten ouders bestaan.

Een informatieblad proces oudervervreemding/ ouderverstoting na scheiding van de Raad voor de Kinderbescherming uit november 2018. Download De Raad geeft een waarschuwing aan onderzoekers: Blijf je afvragen van wie de informatie over de andere ouder komt. Het is een gegeven dat verstoters de goedwillende ouder bedelven onder aangiftes, rechtszaken en valse beschuldigingen.

Kwaadwillende stiefmoeders met een stoornis, handelend vanuit een jeugdtrauma, kunnen ongestoord met een gezond kind van een gezonde moeder aan de haal gaan. Zij verleggen simpel de aandacht naar de zorgbehoefte van zichzelf. Terwijl een biologische/juridische moeder met lege handen staat en een lang juridisch en bureaucratisch proces tegemoet kan zien bij politie en justitie.

Ik wil mij inzetten voor deze stille humanitaire ramp, door mijn verhaal te doen. Via onderstaande link kunt u een interview lezen, die ik u wil aanbevelen: https://www.ed.nl/brabant/wie-helpt-het-kind-na-de-vechtscheiding~a8077007/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F&fbclid=IwAR3Dw-dizSNjMYI7OTHtVr_UiABtOUr0-w2ua6saEBi1Kn24sHVk5vuAnNc