Samenwerkings

Wilt u met mij samenwerken? Mijn kennis en ervaring staat op mijn LinkedIn profiel. Mijn e-mailadres is geakramer@gmail.com

Kortings

Goed met geld omgaan is altijd mijn sport geweest. Mijn beroep is Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener en ik ben ook gecertificeerd Nibud budget-trainer. Ik ben dol op Kortings. Of je nou arm bent of rijk, iedereen houdt van kortings.

Ouderverstoting

De laatste jaren kom ik uit de kast als verstoten moeder. Ik ben een ervaringsdeskundige. Ik wil mij inzetten om de samenleving bewust te maken van de stille humanitaire ramp die gaande is in Nederland. Er is aandacht voor dit maatschappelijk probleem vanuit de tweede kamer en rechtspraak. Ik wil meewerken aan interviews, onderzoeken en dienen als casus voor studierichtingen als bijvoorbeeld Recht, Social Work, Bestuurskunde, Sociologie. Maar eigenlijk raakt het alle gebieden in de samenleving.

Producten reviewen

Er zijn ook bedrijven die producten willen opsturen. Ik vind dat heel attent, maar bedank vriendelijk. Door de jaren heen ben ik verknocht geraakt aan mijn eigen keuzes, die ik maakte na veel uitproberen en miskopen. Dus nee, het hoeft niet, vriendelijk bedankt.

Dit ben ik op mijn 58ste verjaardag.