Gea Kramer

Scheiden met kinderen = adoptie, Lawfare en premier Dick Schoof

Of ik een gescheiden minister-president met adoptiekinderen en een stiefmoeder aan zijn zijde wil? Natuurlijk niet, wat een toneelstuk! Hij heeft zijn gezin verraden door toe te geven aan zijn lusten en het te verkwanselen. Het ergste is dat hij twee kinderen van hun moeder heeft weggenomen om aan zijn toenmalige vrouw te geven, en nu verplaatst hij ze weer naar een stiefmoeder. Vaders die een wildvreemde vrouw dienen en niet de moeder van hun kinderen, kunnen hun moederland niet dienen als MP. Hij beschermde het land als directeur van de AIVD, maar privé zwom hij de stiefmoederfuik in. Als vader schiet je dan je doel voorbij. Moeders en kinderen zijn onveilig bij Dick Schoof. 

Adoptie is nu verboden in Nederland, omdat het altijd gepaard gaat met misdrijven tegen moeders.
Hetzelfde geldt voor echtscheidingen.
Een echtscheiding met kinderen = adoptie, het is kinderroof.

Zijn vriendin houdt zich op de achtergrond, las ik in de media. Uit ervaring weet ik dat dit typisch gedrag is van stiefmoeders die de gezinnen van moeders afpakken. Achtergrond stiefmoeders hebben een slecht geweten.

Ik leerde een woord van Raisa Blommenstijn: ‘lawfare’. Lawfare is het gebruik van rechtssystemen en instellingen om de vijand uit te schakelen. Dit is precies wat stiefmoeders doen tegen moeders in familierechtbanken. Ze blijven zelf op de achtergrond en laten anderen het vuile werk opknappen.

Ik ken een stiefmoeder die twee kinderen ontvoerde. Ze voerde acht rechtszaken tegen de moeder om de kinderen in handen te krijgen, terwijl ze leugens over de onschuldige moeder verspreidde. Ze huurde een commando in om de moeder te bedreigen en schakelde instanties tegen haar in. Ze verzon een stoornis om geld van de moeder te eisen. Deze stiefmoeder is zo bang om haar geroofde gezin terug te geven, dat ze prepper werd om hen in een kelder op te sluiten. Ze heeft een grote hond aangeschaft, omdat ze bang is dat de Echte Liefhebbende Moeder ook maar één stap terugzet in het gezin dat ze heeft geroofd.

Wat moeten we met zo’n achtergrondstiefmoeder als First Lady achter Dick Schoof?