Gea Kramer

Stiefmoeders! Ik geloof er niet meer in. In mijn ogen is het gedweep met andervrouws kinderen kinderroof. En zo ga ik het vanaf nu ook benaderen. Mensen die het nu nog niet zien zijn blind.

Sinds vaders ouderschapsrechten hebben, zijn er duizenden stiefmoeder Ngo’s ontstaan. Kinderen afpakken is een loopbaanmodel voor jaloerse vrouwen. Het is te makkelijk.

Alleen de beste moeders worden beroofd. Alleen de mooiste kinderen worden gepakt. Eenmaal geroofde kinderen komen nooit meer terug. Toeslagenkinderen komen niet meer terug, Insiya komt niet meer terug en mijn geroofde zoon komt ook niet meer terug.

Dat komt omdat stiefmoeders financieel afhankelijk zijn van hun tot stiefkind gemaakten. Hun bestaanszekerheid hangt ervan af.

Op social media zie je bij BN’ers stiefmoeders is dat ze dwepen met hun tot stiefkind gemaakten. De Chantjes, de Wendies en de Natassjes plaatsen regelmatig foto’s van zichzelf met andervrouws kinderen, die ze verafgoden vanwege hun afkomst, zoals te lezen is in de captions. Waar moeders ontspannen met hun kinderen omgaan, zijn deze stiefmoeders dodelijk gespannen. Dit verschil in houding laat duidelijk zien hoe geforceerd hun relatie met hun tot stiefkind gemaakten is.

Stiefmoeder= kinderroof. 

De stiefmoeder van mijn geroofde zoon zit onder allerlei anonieme accounts leutig te teuten over ‘onze kinderen’ en ‘ons gezin’. In haar omgeving verzwijgt ze dat die kinderen van mij zijn. Ik zie dat ze hele dagen potjes schaak opent tegen mijn geroofde zoon. Dat is mijn kind. Die heeft ze 18 jaar geleden met grof geweld van mij geroofd. Dat is moeder en zoon tijd die ze van ons steelt. Ik heb hem gedragen, hem het leven gegeven en hem opgevoed. Ik heb al mijn moederliefde in hem gestoken. Nu ben ik oud en heb ik niets. Daarom: stiefmoeder= kinderroof. 

Dat vaders de kinderen van hun vrouw weggeven aan stiefmoeders, begrijp ik wel. Er zijn immers ook Europese leiders die Europa weggeven aan immigranten uit Afrika. Het verzet tegen stiefmoeders moet echt uit de moederbeweging komen. Moeders willen hun kinderen helemaal niet weggeven. 

Vaak vraag ik mij af waarom mijn zoon niet open staat voor mijn verhaal. Ik zou hem de commando laten zien die ze voor 500 euro op me afstuurde. And more. 

Maar wat ik hierboven schreef: geroofde kinderen komen niet terug. Een kinderroofster zal nooit tolereren dat haar tot stiefkind gemaakten terug naar hun moeder gaan. Ze houdt macht en controle, overal en altijd. Daarom openen kinderroofsters potjes schaak online.