Het was een fantastische zomervakantie. Even terugkijken: ik heb 38 plaatsen bezocht in Noord-Nederland. Soms 3 of 4 per dag. De meesten in Groningen, anderen in Friesland en Drenthe. Veel plaatsen bezocht ik met trein/bus en wandelend. Soms mocht ik mee in de auto van vrienden, die dagen heb ik erg op prijs gesteld. Ook mocht ik een paar keer een speedpedelec en een fat bike lenen. In de stad heb ik dit jaar de stadsbus definitief omarmd.

Ik ben 32 keer naar het zwembad geweest en ik heb 2 keer de Martinitoren beklommen. Met mijn OV-dalurenkaart Noord-Nederland en mijn zomerabbo zwembaden waren de uitstapjes betaalbaar. Ik nam steeds zelfgemaakte maaltijdsalades en thee mee in mijn rugzak. Bij vriendentrips verzorgde ik de picknick. Hoewel ik ook een paar keer goed in de watten ben gelegd door hen.

Ik zou willen opsommen hoeveel hoogholtjes, rolpalen, molens en kerken ik heb bezocht, maar ik heb het niet geteld. Ik heb zoveel mogelijk voorbijgangers gevraagd om mij te fotograferen op locaties. Nu ben ik gestopt met reizen, ook omdat ik soloreiziger ben. Buiten het seizoen is het doodstil op het platteland en mogelijk hoort niemand mij als ik ‘help’ roep. Ik ben erg bang om te struikelen en in stilte te sterven

Gea was hier:
Baflo
Bolsward Fr.
Breede zwembad
Delfzijl
Dorkwerd
Ewsum
Fransum
Frytum
Garnwerd
Haulerwijk Fr.
Helperbad zwembad
Kardinge zwembad
Leens
Meerstad open water zwemmen
Middelstum
Midlaren Dr.
Niehove
Obergum
Onderdendam
Papiermolen zwembad
Parrel zwembad
Piloersema
Rasquert
Sauwerd
Stedum
Ten Boer zwembad
Terherne Fr.
Tinallinge
Toornwerd
Ulrum
Veenhuizen Dr.
Wetsinge
Winsum
Zuidhorn
Zuidwolde

Categories