Dikke bak met Bietn

Op 2 oktober 2020 wandelde ik in Groningen naar de wijk Vinkhuizen. Langs het Hoendiep zag ik vrachtwagens voorbij rijden. Ik dacht: dat zijn die bakken met bieten waar Tiktok Tammo altijd over praat. Ik stopte langs de berm en riep:

Bietn jonge. Bietn bietn. Dikke bak met bietn 

Het was lockdown. En ik raakte bij mensen de Innerlijke Biet. VK Magazine en Dumpert pikten de video op. Daarna zag ik ontelbaar veel video’s van Bietenroepers. Wat een lol! 

Oorspronkelijk stond de video op mijn instagram kanaal, waar ik dagelijks vlogs maak https://www.instagram.com/geakramer/
Ik heet Gea Kramer en ik ben de maker en de eigenaar van deze video.

Man bijt Hond

In 2019 verscheen ik als Grunnfluencer in Man bijt Hond. Het team bestond uit een presentator, een cameraman en een geluidsman. Eerst filmden we bij mij thuis. Daarna liepen we door de Herestroat. Tot slot gingen we binnen bij Albert Heijn winkelcentrum Paddepoel om #kortings te zoeken.

Videoportret op Sikkom

Op 8-11-2019 verscheen er een videoportret over mij op stadsblog Sikkom. De opnamen vonden plaats in de binnenstad van Groningen.

Wie is Gea de 'Kortings-Groningin' die dankzij rapper Donnie viral ging?

In 2019 werd ik telefonisch geïnterviewd door het Dagblad van het Noorden. Tijdens het interview zong ik thuis ‘Heb je jonko voor mij’ van Maradonnie, en hij plaatste dat op zijn Instagram.

 

Categories