Op deze dag was het zo warm dat je een kanon kon afschieten. Ik heb de kerk van Ulrum bezocht en gepraat met vriendelijke lokalen. De kerk van Hendrik de Cock is beroemd om de afscheiding van de Nederlandse Hervormde Kerk. Ik had wel eens van Cocksianen gehoord en nu weet ik waar het vandaan komt. Naast de kerk staat een kleine kapel

Ik ben naar zwembad de Marne in Leens gelopen, want ik had mijn badpak mee. Die zat natuurlijk bomvol schoolkinderen en terecht. Ik wandelde door naar de Petruskerk en die was dicht. Uiteindelijk heb ik een kop thee en een taartje bij bakkerij Peters genomen. En dat viel er wel heerlijk in. 

Daarna ben ik op de bus naar huis gestapt. Ik had deze dag slecht voorbereid. Ik wil zeker nog een keer terug om de borgplaats Asinga te bezoeken. En er staat ook nog een rolpaal bij de Leenstertil