Niets is zo begeerlijk als een sappig kindje. En niets beschermt dat sappige kindje beter dan een moeder.

Kinderroof komt in vele gedaantes

Niets is zo begeerlijk als een sappig kindje. En niets beschermt dat sappige kindje beter dan een moeder. En daarom is het zaak een moeder uit te schakelen. Het gebeurt door jaloerse vrouwen, die zichzelf als goedheid profileren, maar ook door pedofielen die een kind willen misbruiken.

In dit land worden meer kinderen gestolen dan fietsen

Kinderroof is onuitroeibaar, elke keer weer worden mensen voor de gek gehouden met ‘goedheid’. Door de eeuwen heen zijn kinderen altijd geroofd. Eenvoudig door vrouwen die zichzelf als de heilige maagd Maria profileren en moeders vals beschuldigen van ouderverstoting, verslavingen of soortgelijke hoaxen. In de geschiedenis zagen we nonnen die kinderen verkwanselden van jonge vrouwen (afstandsmoeders) aan adoptiemoeders, of maatschappelijk werkers die kinderen van toeslagenmoeders ter beschikking aan pleegmoeders stelden. Altijd is het een één-tweetje van vrouwen. Deze vorm van kinderroof komt vaker voor dan kinderroof door pedofielen. Het spijt mij voor mijn harde woorden, vanuit de POV van moeders is dit zo. En ik waarschuw moeders en kinderen hiervoor.

Wet drempelverlaging omgang grootouders

De nieuwste poging tot kinderroof, is dat grootmoeders het vertrouwen van rechters proberen te winnen, achter de rug van moeder om. Er ligt een wetsvoorstel dat op poten is gezet door anonieme oma’s. Het wetsvoorstel gaat vergezeld van gewichtige aanbevelingen o.a. van de Kinderombudsman. Die is benaderd door 10 anonieme grootouders. Aan kinderen en moeders heeft de Kinderombudsman niets gevraagd. Het ligt voor de hand dat dit oma’s van de koude kant zijn. Moeders trekken vanzelf naar hun eigen moeder met de kinderen. Opa’s (mannen) zijn helemaal niet met dit soort dingen bezig. Bovendien willen mannen niet de schijn van pedofilie wekken.

Ook scheiden met kinderen = adoptie

Ook echtscheiding is verkapte adoptie, de ‘scheiden met kinderen’ industrie is geheel in handen van stiefmoeders. Vaders zijn makkelijk te nemen obstakels, zij houden zich bezig met macrobedreigingen van het gezin, zoals het WEF, de Elites en Europa. Wat er verder in het kippenhok gaande is, daar hebben ze geen antenne voor. De kans is groot dat gezinnen op microniveau kapot gaan aan stiefmoeders, grootmoeders, tantes, pleegmoeders en adoptiemoeders. Moeders en kinderen die geen bescherming van vaders krijgen, zijn een ideale prooi voor jaloerse vrouwen. Kinderen die opgroeiden zonder moeder, maar met stiefmoeders, grootmoeders, tantes, pleegmoeders of adoptiemoeders, het spijt me voor die kinderen: ze zijn geroofd. 

Categories