Gea Kramer

Iedereen mag zichzelf zijn. Zolang we anderen hun vrijheden niet inperken. Dit klinkt eenvoudig, maar kijk eens naar de positie van een moeder, sinds voogd/ toeziend voogd geschrapt is. Voorheen waren moeders baas over eigen kind, zoals ze nu baas over eigen buik zijn. Vandaag zijn kinderen losgekoppeld van hun moeder. Nu kan een jaloerse stiefmoeder aanspraak maken op kinderen door hun vader om haar vinger te winden. Zodra een gezin lekker draait, slaat de jaloerse stiefmoeder toe. Een echtscheiding is daardoor een adoptieproces, waarbij kinderen ongevraagd bij een stiefmoeder worden geplaatst.

Onder het mom van: vaders zijn belangrijk, zijn kinderen de ene week bij de stiefmoeder en de andere bij hun alleenstaande moeder. Moeders worden verbannen uit het gezin, nadat ze kinderen hebben gebaard. En dit zorgt m.i. mede voor terugloop in geboorten. Vrouwen willen niet fokken voor stiefmoeders m/v. 

Vrouwen die kinderen van een ander afpakken, gebruiken vertederende koosnaampjes voor zichzelf. Termen zoals #wensouders en #bonusmoeder zijn eufemismen voor kinderdiefstal van moeders. Wat wensbonusmensen werkelijk zeggen: Ik heb je moeder kaltgesteld. En nu ben ik degene die je liefde geeft. Beter ben je me dankbaar. Ook de medische stand en de rechtspraak verdienen aan de hype met jargon zoals ‘hoogtechnologisch draagmoederschap’ en ‘hoog conflictueus ouderschap’.
Laten we dit alles gewoon kinderroof met de warme hand noemen: diefstal van kinderen zonder fysiek geweld.

Er is schaarste aan kinderen. Er liggen meerdere wetsvoorstellen, waartegen moeders kunnen protesteren. Ikzelf schreef een brief aan de vaste Kamercommissie die de wet drempelverlaging grootouders behandeld. Er zijn inmiddels zoveel jaloerse lieden die een belang hebben bij het uitschakelen van moeders, dat ik pleit voor de oprichting van een Moeder AIVD (Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst). Ik moedig moeders aan om mee te lezen op REDDIT voor stiefmoeders, grootmoeders, regenbooggezinnen, draagmoeders. Hier worden plannen gesmeed ten koste van moeders.

Vaders worden gedragen door jaloerse vrouwen, moeders staan alleen bij kinderroof. En kinderroof is ook geweld tegen vrouwen. Slechts weinig kinderen leven met hun vader en moeder in een traditioneel gezin. Veel vaders zijn al in de stiefmoederfuik gezwommen. Kinderen hebben ook een taak hun ouders bij elkaar te houden. Iedereen moet meehelpen tegen het uiteenvallen van gezinnen. Kinderen mogen weigeren om met een stiefmoeder om te gaan. Want wat moet je met zo’n jaloerse vrouw:

Die jouw nest kapotmaakt
Die jouw kinderjaren bederft
Die jouw ouders tegen elkaar uitspeelt
Die jouw moeder verdringt
Die zichzelf belangrijker vindt dan jou
Die haar kinderen onder de neus van je vader schuift
Die jouw erfenis opsoupeert.